Hår

Frisörbehandlingar

Vi utför alla typer av klippningar och behandlingar. Vi klipper herrar, damer, killar, tjejer och barn. Vill du ha mer färg och form hjälper vi dig med färg, slingor, folieslingor, permanent, extension och håruppsättningar. Alltid med dina önskemål i fokus!

Bruduppsättning är alla frisörers toppjobb!

Vi gör din dag ännu mer minnesvärd och ser till att du verkligen är världens vackraste brud under hela bröllopet och för evigt på bröllopsfotot.

Om du var på salongen förra veckan men om du vill toppa din look inför kvällens middag eller fest, kan du komma in för tvätt och föning.

Hårförlängning – Hair extension

Vi har många års erfarenhet av både äkta- och syntethår samt system som Racoon, So Cap, ProStyle och Dome. Vi jobbar både med rakt och lockigt hår. Ring och boka tid för konsultation för att uppnå bästa resultat.

Du kan få en begränsad utfyllnad för att bygga upp lite extra volym i ditt hår eller du kan få ett fullständigt nytt utseende med ett långt fylligt hår i den färg eller form du önskar.

Du bör dock vara medveten om att den här behandlingen kräver att du tar väl hand om ditt hår i enlighet med våra instruktioner.

OBS! Den här behandlingen är starkt beroendeframkallande.

Produkter